PLACKI Z CUKINII Z KOPERKIEM

PLACKI Z CUKINII Z KOPERKIEM

PLACKI Z CUKINII Z KOPERKIEM

Przepis na : kolacja

Proste placki z cukinii z dodatkiem świeżego koperku oraz czosnku i cebuli. Bez dodatku mleka, śmietany czy jogurtu. Wychodzą chrupiące z zewnątrz i delikatne w środku. Dodatkowo mają cudowny, koperkowy aromat i posmak. Są po prostu pyszne! Najlepsze wychodzą w sezonie z młodej cukinii. Przygotowuje się je w kilka chwil i mogą pełnić rolę zarówno obiadu, jak i kolacji. Świetnie smakują podane z sosem czosnkowym,  tzatziki lub po prostu z jogurtem naturalnym. Składniki: 2 średnie cukinie 2 jajka 1 cebula 2 z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, placki, cukinia, ciasto, tarta, kolacja, obiad, zupa, ciasteczka, ciastka , bez pieczenia, tort, torty, desery, deser, placki z cukinii, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, sos czosnkowy, sosy, placuszki, placki ziemniaczane

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.