KUCHENNA APTEKA #37 - GRUSZKI

KUCHENNA APTEKA #37 - GRUSZKI

KUCHENNA APTEKA #37 - GRUSZKI

Gruszki to bardzo popularne owoce w Polsce. Cenione są za swoje walory smakowe i dość uniwersalne zastosowanie w kuchni. Nadają się do jedzenia na surowo, ale można je również gotować, piec, smażyć czy dusić. Z gruszek można przyrządzić dżem, kompot, różnego rodzaju desery, ale świetnie komponują się także ze słonymi składnikami, jak np. z serem gorgonzola. Ale gruszki to także bogate źródło cennych składników odżywczych, dzięki którym wykazują szereg właściwości zdrowotnych. Jako nieliczne z owoców zawierają jo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję