Kapusta duszona z dodatkiem boczku sprawdzi się jako dodatek do obiadu czy nawet solo z pieczywem. Składniki: 1 kg kapusty kiszonej 1 marchewka 1 cebula 10 dag boczku 10 dag smalcu 2 łyżeczki kminku liście laurowe ziele angielskie 2-4 ząbki czosnku sól, pieprz Sposób wykonania: 1. Kapustę kiszoną pokroić drobniej, przepłukać, włożyć do garnka i zalać świeżą wodą. Dodać przyprawy, posiekaną i podsmażoną cebulkę oraz przepuszczone przez praskę ząbki czosnku. Marchewkę obrać, zetrzeć na...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...