Biała kiełbasa pieczona z cebulą i musztardą francuską

Biała kiełbasa pieczona z cebulą i musztardą francuską

Biała kiełbasa pieczona z cebulą i musztardą francuską

 Do Wielkanocy jeszcze trochę czasu, ale postaram się podrzucić Wam kilka propozycji na świąteczny stół.  Składniki: 800 g kiełbasek białych (u mnie parzone, ale mogą być też surowe) 800 g cebuli 1-2 łyżki smalcu 1 łyżka musztardy francuskiej 1 łyżeczka majeranku 1 łyżeczka słodkiej mielonej papryki po pół łyżeczki pieprzu i soli 1/3 łyżeczki chilli  Sposób wykonania: 1. Każdą kiełbaskę nakłuć w kilku miejscach wykałaczką. Jeśli używamy surowych kiełbasek, to należy je obgotować we wrzątku przez... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.