Pieczeń rzymska z papryką
Pieczeń rzymska z papryką
Pieczeń jest przepyszna na gorąco jak i na zimno.Z tej porcji wychodzi duża wąska blaszka i mała keksówka.Pieczeń rzymska z papryką i ogórkiem SKŁADNIKI:mięso mielone - 2 kgbułka kajzerka - 2 sztcebula - 1 szt dużatłuszcz do smażeniapapryka czerwona - 1 sztpapryka żółta - 1 sztogórki małosolne - 2 sztjajka - 2 sztnatka pietruszki - 1 pęczeksól i pieprz do smakupapryka ostra w proszkumleko do namoczenia bułekbułka tarta do posypania pieczeniczosnek - 2 ząbki PRZYGOTOWANIE:Bułki namoczyć w mleku, odcisną... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi
Autor
danusia19671
Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczenie, papryka, bułki, tarta, mięso, mielone, ogórki, mięso mielone, ogórki małosolne, mleko w proszku, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, pieczeń z mielonego
Inne przepisy z Kuchnia Danusi
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję