Chleb bez mąki z kaszy pęczak
Chleb bez mąki z kaszy pęczak
Chleb bez mąki z kaszą pęczak Składniki: Kasza owsiana pęczak Risana – 200g Amarantus – ½ szklanki Siemię lniane – 50g Słonecznik – ½ szklanki Pestki dyni – ½ szklanki Płatki owsiane – ½ szklanki Jagody goji – ½ szklanki Białko z jednego jaja Woda – 3-4 łyżki Oliwa z oliwek – 1 łyżka Szczypta soli Wykonanie: Kaszę gotujemy w lekko osolonej wodzie przez 25 minut. Następnie mieszamy z nasionami, wodą, białkiem jaja, oliwą i solą. Odstawiamy na pół godziny, aby wszystkie składniki się połączyły. Następnie całość p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit
Autor
Aleksandra Mach
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kasza, z jagodami, chleb, płatki owsiane, śniadania, dynia, słonecznik, śniadanie, pestki dyni i słonecznika, chleb mieszany, bez pieczenia
Inne przepisy z Kuchnia Bon Appetit
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję