Makaron bezglutenowy z ricottą i szparagami

Makaron bezglutenowy z ricottą i szparagami

Makaron bezglutenowy z ricottą i szparagami

Bezglutenowy makaron ze szparagami, pomidorkami i serem ricotta aromatyczne, lekkie i pyszne danie. Idealna na zimno jako sałatka np. do pracy, ale równie dobrze smakuje na ciepło. Prosta w wykonaniu i bardzo smaczna. Polecam     SKŁADNIKI: 150 g makaronu bezglutenowego – np. Gnoccho Sardo Garofalo (klik) 1 pęczek zielonych szparagów 8-10 pomidorków koktajlowych 8-10 czarnych oliwek 4-5 pomidorów suszonych w oliwie 4 łyżki sera ricotta sól, pieprz, ulubione przyprawy do smaku opcjonalnie: Parmezan Szp... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Autor

Anna Rychłowska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bezglutenowe, makarony, makaron, szparagi, suszone pomidory, zielone szparagi, do pracy, sałatka, sałatki, makaron z serem, sałatka do pracy, pyszna sałatka, lekkie sałatki, dania z makaronem, salatka z makaronem, salatka z serem, smaczna sałatka, sałatki do pracy, sałatka z pomidorem

Inne przepisy z Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.