Makaron bezglutenowy z ricottą i szparagami
Makaron bezglutenowy z ricottą i szparagami
Bezglutenowy makaron ze szparagami, pomidorkami i serem ricotta aromatyczne, lekkie i pyszne danie. Idealna na zimno jako sałatka np. do pracy, ale równie dobrze smakuje na ciepło. Prosta w wykonaniu i bardzo smaczna. Polecam SKŁADNIKI: 150 g makaronu bezglutenowego – np. Gnoccho Sardo Garofalo (klik) 1 pęczek zielonych szparagów 8-10 pomidorków koktajlowych 8-10 czarnych oliwek 4-5 pomidorów suszonych w oliwie 4 łyżki sera ricotta sól, pieprz, ulubione przyprawy do smaku opcjonalnie: Parmezan Szp... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa
Autor
Anna Rychłowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
bezglutenowe, makarony, makaron, szparagi, suszone pomidory, zielone szparagi, do pracy, sałatka, sałatki, makaron z serem, sałatka do pracy, pyszna sałatka, lekkie sałatki, dania z makaronem, salatka z makaronem, salatka z serem, smaczna sałatka, sałatki do pracy, sałatka z pomidorem
Inne przepisy z Kuchnia bezglutenowa
Dodaj komentarz