Bezglutenowe muffiny z gruszką i przyprawami. Muffiny lubię przede wszystkim za ich łatwość i szybkość przygotowania. W pół godziny można się cieszyć pachnącym przyprawami ciastem. Są miękkie, aromatyczne, z chrupiącą skórką i lekko wilgotne od gruszek. Ja przygotowałam z małej porcji gdzie wyszło 6 muffinków, ale możecie podwoić składniki i przygotować od razu większą ilość. Nawet na drugi dzień są pyszne. Glutenowcy u mnie w domu nie poprzestali na jednej! Koniecznie spróbujcie ! Składniki na 8 muffinów: 120 g ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...