Bezglutenowy deser ala tiramisu z jeżynami

Bezglutenowy deser ala tiramisu z jeżynami

Bezglutenowy deser ala tiramisu z jeżynami

Przepis na : deser

Deser marzenie! Deser ala tiramisu z bezglutenowymi biszkoptami , aksamitnym kremem z mascarpone o jeżynami. Uczta dla oka i podniebienia :) SKŁADNIKI na 4 porcje 1 op. biszkoptów Savoiardi Nutri Free (klik)  500 g jeżyn 150 g śmietanki kremowej 30% mocno schłodzonej 250 g serka mascarpone 3 łyżki cukru pudru 4 łyżki cukru zwykłego Z imną kremówkę ubij na sztywno. Po ubitej śmietanki dodawaj po łyżce serka mascarpone i cukru pudru. Dokładnie zmiksuj. Wstaw do lodówki do schłodzenia. Połowę jeżyn włóż d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.