KISZONE RZODKIEWKI

KISZONE RZODKIEWKI

KISZONE RZODKIEWKI

Kisić można właściwie wszystko, a lato to na to najlepszy czas, warzywa są świeże i dostępne na każdym targu. Ja wysiałam za dużo rzodkiewki, nadmiar zakisiłam, zawekowałam i dzięki temu w zimie będę miała trochę słońca :) SKŁADNIKI: - 2 pęczki rzodkiewek  - około pół litra wody - łyżka soli kamiennej - 8 ząbków czosnku - kilka liści rzodkiewki - 2 kwiaty kopru - papryczka chili - łyżka żywego zakwasu z innej kiszonki SŁOIK LUB KAMIONKĘ dokładnie umyj, a najlepiej wyparz, rzodkiewki także dokładnie umyj, to... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa Loli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję