Krem pomidorowy z mozzarellą
Krem pomidorowy z mozzarellą
Będąc w Krakowie miałam okazję zjeść przepyszny krem pomidorowy z mozzarellą. Miał bardzo wyrazisty smak, był lekko pikantny, zachwycał smakiem. Pomyślałam, że fajnie byłoby zjeść coś tak pysznego jeszcze raz. Oczywiście nie znam tamtejszej receptury.Użyłam pieczonych pomidorów,ich smak jest bardziej wyrazisty niż świeżych. Sądzę,że udało mi się zrobić naprawdę pyszny krem,polecam. SKŁADNIKI: pieczone pomidory około 2 kg 1 pieczona papryka 2 łyżki oliwy z oliwek 1 mała cebula 2 ząbki czosnku 1 kawałek chleba cz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty
Autor
Beata
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
bułki, chleb, chleb razowy
Inne przepisy z Kuchnia Beaty
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję