Dorsz zapiekany pod szpinakiem i mozzarellą.

Dorsz zapiekany pod szpinakiem i mozzarellą.

Dorsz zapiekany pod szpinakiem i mozzarellą.

Przepis na : kolacja

Jeśli lubicie ryby z odrobiną finezji to danie dla Was. Dorsz to ulubiona ryba w naszym domu, no może jeszcze łosoś w niektórych odsłonach, ale o tym innym razem! SKŁADNIKI: filet z dorsza około 600gr. szpinak mrożony lub świeży 4-5 ząbków czosnku sól, pieprz, odrobina gałki muszkatołowej,  vegeta, inne ulubione przyprawy lub zioła 1-2 łyżki masła klarowanego jogurt naturalny mały 2 kulki mozzarelli  WYKONANIE: filet kroimy na paski 3 cm. na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy szpinak, sól, pieprz, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Autor

BeataBeata

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, szpinak, pieczenie, dorsz, jogurt, przepisy fit, pietruszka, łosoś, pomidor, fit, kolacja, suszone pomidory, obiad, filet ze szpinakiem, ryby smażone, filet z łososia, dorsz pieczony

Inne przepisy z Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.