Dorsz zapiekany pod szpinakiem i mozzarellą.
Dorsz zapiekany pod szpinakiem i mozzarellą.
Przepis na : kolacja
Jeśli lubicie ryby z odrobiną finezji to danie dla Was. Dorsz to ulubiona ryba w naszym domu, no może jeszcze łosoś w niektórych odsłonach, ale o tym innym razem! SKŁADNIKI: filet z dorsza około 600gr. szpinak mrożony lub świeży 4-5 ząbków czosnku sól, pieprz, odrobina gałki muszkatołowej, vegeta, inne ulubione przyprawy lub zioła 1-2 łyżki masła klarowanego jogurt naturalny mały 2 kulki mozzarelli WYKONANIE: filet kroimy na paski 3 cm. na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy szpinak, sól, pieprz, ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty
Autor
Beata
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, ryba, szpinak, pieczenie, dorsz, jogurt, przepisy fit, pietruszka, łosoś, pomidor, fit, kolacja, suszone pomidory, obiad, filet ze szpinakiem, ryby smażone, filet z łososia, dorsz pieczony
Inne przepisy z Kuchnia Beaty
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję