Kapuśniak z przewagą świeżej kapusty
Kapuśniak z przewagą świeżej kapusty
Sposób żeberka z dużą ilością mięsiwa na bulion 1 mała główka białej kapusty garść kapusty kiszonej 5 ziemniaków 3 marchewki 1 pietruszka kawałek selera 2 małe cebule 2 listki laurowe 6 ziarenek pieprzu 4 ziarna ziela angielskiego majeranek sól 2- 3 łyżki koncentratu pomidorowego Sposób Gotujemy rosół. Żeberka zalewamy wodą, dodajemy liście laurowe, pieprz, ziele angielskie, odrobinę soli. Gdy mięso będzie miękkie wyciągamy je z rosołu, oddzielamy od kości i ponownie wrzucamy do wywaru, dodajemy ziemniaki i... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchenne aromaty
Autor
Kuchenne aromaty
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, kapusta kiszona, ziemniak, marchewka, żeberka, rosół, ziemniaki, seler, warzywa, mięso, zupa, żeberka w kapuście kiszonej, gotowana marchewka, zupa z selera, zupa pomidorowa
Inne przepisy z Kuchenne aromaty
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję