Przepis na : deser
Najlepsze powidła śliwkowe z piekarnika. Najszybszy i najłatwiejszy sposób na zrobienie powideł, czyli przygotowanie powideł ze śliwek w piekarniku. Powidła ze śliwek robi się szybko, bez długiego stania w kuchni i mieszania. Powidła śliwkowe z piekarnika mają intensywniejszy smak, gdyż z pieczonych śliwek wyparowuje więcej wody. Dlaczego warto zrobić powidła śliwkowe z piekarnika? Podstawową zaletą przygotowania powideł śliwkowych w piekarniku jest czas, który możemy wykorzystać w inny sposób niż mieszani...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...
To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Strona bloga kulinarnego Kuchcik gotuje https://www.kuchcikgotuje.pl
Kuchcik gotuje