Polewy – jak je robić by były idealne w smaku i konsystencji?

Polewy – jak je robić by były idealne w smaku i konsystencji?

Polewy – jak je robić by były idealne w smaku i konsystencji?

Polewa to jeden z nieodłącznych elementów wielu ciast i deserów. Polewy, np. z gorzkiej lub mlecznej czekolady, nie tylko nadają niezwykłego wyglądu wypiekom, ale przede wszystkim - dopełniają ich smak. Dowiedz się jak robić polewy by były pyszne i idealne w konsystencji. O czym szczególnie warto pamiętać? Polewy mogą mieć różne smaki i konsystencje. Popularne są zwłaszcza polewy czekoladowe – z czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej, a także te z dodatkiem śmietanki, masła lub – w wersji dla wegan – napoju ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchcik gotuje

Autor

Kuchcik gotujeKuchcik gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, czekolada, tarta, polewa czekoladowa, sernik, biszkopt, śliwka, deser, tort, torty, desery, ciasteczka, krem, kokosowe, ciasto ze śliwką, szybkie ciasto, ciasto z kremem, ciasto kakaowe, szybki deser, ciasteczka z czekolada, czekoladowe ciasteczka , krem czekoladowy

Inne przepisy z Kuchcik gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.