Polewy – jak je robić by były idealne w smaku i konsystencji?
Polewy – jak je robić by były idealne w smaku i konsystencji?
Polewa to jeden z nieodłącznych elementów wielu ciast i deserów. Polewy, np. z gorzkiej lub mlecznej czekolady, nie tylko nadają niezwykłego wyglądu wypiekom, ale przede wszystkim - dopełniają ich smak. Dowiedz się jak robić polewy by były pyszne i idealne w konsystencji. O czym szczególnie warto pamiętać? Polewy mogą mieć różne smaki i konsystencje. Popularne są zwłaszcza polewy czekoladowe – z czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej, a także te z dodatkiem śmietanki, masła lub – w wersji dla wegan – napoju ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchcik gotuje
Autor
Kuchcik gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, czekolada, tarta, polewa czekoladowa, sernik, biszkopt, śliwka, deser, tort, torty, desery, ciasteczka, krem, kokosowe, ciasto ze śliwką, szybkie ciasto, ciasto z kremem, ciasto kakaowe, szybki deser, ciasteczka z czekolada, czekoladowe ciasteczka , krem czekoladowy
Inne przepisy z Kuchcik gotuje
Dodaj komentarz