Przepis na : deser
Prosty przekładaniec. Ciasto bardzo łatwe w przygotowaniu, wykwintne w smaku. Po dodaniu korzennych przypraw zamiast olejku migdałowego – rozgrzeje w zimne wieczory. Przekładaniec czekoladowo-migdałowy Danie Ciasto Kuchnia Słodkości Porcje 10 Składniki ciasto 225 g mąka pełnoziarnista lub bezglutenowa 3 łyżka kakao 2 łyżeczka proszek do pieczenia 200 g erytrol lub inne słodziwo 1 łyżeczka esencja migdałowa 180 ml mleko 180 g olej kokosowy 2 szt jajko krem 150 g olej kokosowy 250 g erytrol lub... czytaj dalej...
Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.
Czytaj dalej...Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...