Schab zapiekany pod pierzynką warzywno-serową

Schab zapiekany pod pierzynką warzywno-serową

Schab zapiekany pod pierzynką warzywno-serową

Kruche, soczyste, smakowite mięsko pod pierzynką z marchewki, cebulki, papryki, pieczarek i sera żółtego. Na prawdę przepyszne!  Całość można przygotować dzień wcześniej, a później tylko przełożyć do naczynia żaroodpornego i dalej wszystko robi się samo .  Dzięki temu stanowi idealną propozycję na leniwy niedzielny obiad lub jako danie dla gości. SKŁADNIKI (na ok 40-50 dag mięsa - porcja dla 3 osób) 40-50 dag schabu* w plastrach 30 dag pieczarek 1 papryka czerwona 2 duże marchewki 1 duża cebula 2 ł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kto ugości moich gości?

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.