Fasolia

Fasolia

Fasolia

Styczeń pod znakiem nowych trendów kulinarnych. W dalszym ciągu ciągniemy temat kuchni afrykańskiej, która zrobiła się modna.  Fasolia - pod tą swojsko brzmiącą nazwą kryje się dokładnie to czego się spodziewamy czyli danie na bazie fasoli. W Etiopii, znanej maturzystom z moich roczników ze swoich bogactw naturalnych, jest to fasola z marchewką i karmelizowaną cebulą, z dodatkiem aromatycznych przypraw. Oczywiście na znanym już placku injera. Składniki: - mąka - sok z cytryny lub ocet - soda oczyszczon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kryzysowa Książka Kucharska

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.