Najlepsze kruche ciasto ze śliwakami

Najlepsze kruche ciasto ze śliwakami

Najlepsze kruche ciasto ze śliwakami

To ten moment! Czas na zatapianie śliwek - w ciastach kruchych,  ucieranych i czekoladowych.  Gotowania powideł i zapiekania pod kruszonką.  W każdym wydaniu - uwielbiam.  Dziś spieszę z przepisem, jednym z lepszych, jakie testowałam.  Najprostsze, delikatne, maślane ciasto podkreślające smak węgierek.  Bez dodatku aromatów, podobnie jak śliwki.  Czysta, prosta opcja wypiekowa, umożliwiająca delektowanie się tymi sezonowymi owocami. Przepis banalny, błyskawiczny i pewny. To już ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kronika Piekarnika

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję