Zielony sos z natki pietruszki

Zielony sos z natki pietruszki

Zielony sos z natki pietruszki

80 g natki pietruszki, żółte pepperoni, ząbek czosnku, 130 ml oliwy, 20 -30 ml przegotowanej wody, sok z 1 cytryny, sól, miód wielokwiatowy Natkę, pepperoni (z pestkami lub bez - zależy czy lubimy na bardzo ostro czy troszkę mniej),  czosnek, sok z cytryny zmiksować. Sos doprawić solą i miodem do smaku. zastawa z czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję