Tabbouleh z jagnięciną z grilla i jogurtem naturalnym

Tabbouleh z jagnięciną z grilla i jogurtem naturalnym

Tabbouleh z jagnięciną z grilla i jogurtem naturalnym

Danie przygotowane podczas warsztatów z Kikkomanem i Tabasco 600g mielonej jagnięciny (najlepiej z łopatki), seler naciowy, 1 marchew, 3 łodygi selera naciowego, garść pomidorków koktajlowych, 1 ogórek szklarniowy, 400g ugotowanej kaszy pęczak (200g suchej), pęczek natki pietruszki, 1⁄2 pęczka kolendry, 5-7 ząbków czosnku, 1 cytryna, jogurt naturalny, TABASCO Original, sól, pieprz  Jagnięcinę wymieszać z  połową pęczka posiekanej kolendry, 3-4 ząbkami rozgniecionego czosnku, obranego z łupiny, dro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Autor

królestwogarów

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

seler, seler naciowy, ogórki, marchewka, cytryna, mielone, kasza, jogurt, dania mięsne, pomidor, sok, orzechy, mięso, pasta, hamburger, pasty, kebab, grill, orzechy włoskie, mięso mielone, dania z grilla

Inne przepisy z królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.