Pomidory nadziewane anchois
Pomidory nadziewane anchois
pomidorki koktajlowe (około 15 sztuk), 20 g anchois (około 14 filecików), 60 sera twardego, chili lub tabasco, szczypiorek, Pomidory umyć, osuszyć, ściąć „piętki” od strony szypułki. Sprawdzić czy stoją, jeżeli nie to trochę ściąć spody. Usunąć pestki i sok. Ser zetrzeć na tarce. Anchois posiekać. Wymieszać ser z posiekaną rybą, doprawić do smaku chili lub tabasco. Napełnić farszem pomidory. Posypać posiekanym szczypiorkiem. Farsz można używać jako pastę do kanapek. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu królestwo garów
Autor
królestwogarów
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryba, ryby, pasta, kanapki, pasty, przekąski
Inne przepisy z królestwo garów
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję