Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim przekąska na imprezy, domówki i na śniadania. Pamiętajmy, że parówki mogą być bardzo dobre. Do przygotowania parówek w cieście francuskim użyłam gotowego ciasta, ale oczywiście można przygotować ciasto francuskie samemu. Kupując ciasto francuskie zwracajmy uwagę, aby było z masłem, a nie z tłuszczami roślinnymi. Opakowanie ciasta francuskiego, 250 g parówek, 300 – 400 g mrożonego szpinaku, sól, ząbek czosnku, gałka muszkatołowa, 2 łyżki masła, Szpinak włożyć do garnka, dodać masło i n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję