Krewetki z mango

Krewetki z mango

Krewetki z mango

20 ogonów surowych krewetek (surowe są szare, te różowe to gotowane), 3 – 4 ząbki czosnku, trawa cytrynowa, 1 łyżeczka startego świeżego imbiru, papryczka chili, 2 łyżki masła, oliwa, sól, sok z cytryny, 1 duże mango, 50 ml białego wina łyżka pokrojonej kolendry, Trawę cytrynową posiekać. Czosnek rozgnieść. Chili pokroić w cienkie plasterki. Wymieszać czosnek z chili, imbirem, posiekaną trawą cytrynową i łyżką oliwy. Dodać krewetki i wymieszać. Odstawić w chłodne miejsce na 2 -3 godziny. Mango obrać, pokro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję