Kolacja degustacyjna ProVita Team i Przyjaciele 2 „Polska jesień” - część 2
Kolacja degustacyjna ProVita Team i Przyjaciele 2 „Polska jesień” - część 2
Po wspaniałej zupie rakowej, przyszedł czas na dania główne 6. danie główne: skarp, chrzan, kiszona rzodkiewka, kosztela i wino: Riesling Herrenberger GG trocken 2013 Filet (z białą skórą) turbota konfitowany w maśle, plasterek marynowanego chrzanu, kiszona rzodkiewka, pieczona kosztela. Do tego Riesling Herrenberg GG trocken 2013, winnica Rappenhof Świetny Riesling klasy Grand Cru (Großes Gewächs) z parceli Herrenberg. Kremowa mineralność typowa dla wapiennego terroir. W bukiecie dominują brzoskwinia, mir... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu królestwo garów
Autor
królestwogarów
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
deser, desery, kolacja, śliwka, mięso, chałwa, ryby, czarna porzeczka, orzechy, z jagodami, ryba, boczek, czekolada, jabłka, ananas, galaretka, zupa, krówka, ciasto, sok z aronii, kruche ciasta, kruche ciasto, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, ciasto z galaretka, jabłka pieczone, mięsa pieczone, ciasta z jabłkami, ciasto z brzoskwiniami, ciasto z porzeczką
Inne przepisy z królestwo garów
Dodaj komentarz