Jean Bos i jego kuchnia

Jean Bos i jego kuchnia

Jean Bos i jego kuchnia

Kuchnia molekuarna to nie tylko „kawior” z …co tylko wyobraźnia nam podpowie, piana czy mrożenie azotem. Kuchnia molekularna to wykorzystywanie najnowocześniejszych technik gotowania, w celu otrzymania czystych smaków i ciekawych zestawień. W kuchni molekularnej wykorzystuje się naturalne składniki. Połączenia smakowe są zdecydowanie nie oczywiste, zaskakujące i pyszne. Najbardziej znanym szefem kuchni molekularnej jest Ferran Adria. W Polsce prekursorem i szefem pierwszej molekularnej restauracji jest Jean Bos . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Autor

królestwogarów

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, gołąbki, jabłka, szparagi, burak, śledź, sosy, kurki, mięsa pieczone, likier kawowy, deser, dynia, kaczki, polędwiczki, likier, mięso, desery, polędwiczka, gruszka, galaretka, grzyby, mus, krem z dyni, polędwiczki w sosie, sos winegret, śledzie w sosach, śledź w śmietanie, sos paprykowy, deser z galaretka, śledź w sosie salsa

Inne przepisy z królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję