Kokosanka

Kokosanka

Kokosanka

Wiem, że dość długo mnie nie było ale ostatnimi czasy dość dużo wokół mnie się dzieje, na szczęście dobrego ;) To nie znaczy, ze przez ten czas nie gotowałam ani nie piekłam. Marzec w mojej rodzinie jest miesiącem pełnym urodzin- jeżeli jesteście ciekawi jakie tortowe upominki stworzyłam to zajrzyjcie na moją tortową stronę My sweet Love  bądź na stronę na instagramie ania_my_sweet_love . Oczywiście zachęcam do lajkowania strony na facebooku i do obserwacji mojego instagramowego profilu ;)  Dzisiaj ma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Krakowskie smaki Ani

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.