Przepis na : obiad
Szybka zupka? Czemu nie.Polecam krem koperkowy. Składniki:1 litr wody4 większe ziemniakiduży pęczek koperku1 cebulka 100 ml kwaśnej śmietany100 ml śmietany kremówki pieprz1,5 kostki rosołowej drobiowejWodę zagotować. Ziemniaki pokroić w drobną kostkę - wrzucić do wody. Dodać cebulkę przekrojoną na pół. Gotować aż ziemniaki zmiękną.Koperek posiekać, nie musi być bardzo drobno - wrzucić do zupy. Dodać kostkę rosołową.Gotować 5-7 minut.Obie śmietany połączyć, dodać pieprz. Do śmietany wlać trochę gorącej zupy... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...