Kiełbasa drobiowo-wieprzowa
Kiełbasa drobiowo-wieprzowa
Delikatna i krucha kiełbaska drobiowo-wieprzowa, krótko wędzona a następnie parzona. Smakuje zarówno dzieciom jak i dorosłym, szczególnie tym, którzy za tłustą kiełbasą nie przepadają (czytaj: ja). Aby rzeczywiście była krucha to należy się z nią delikatnie obchodzić: nie wyrabiać jak tradycyjne kiełbasy aż mięso się będzie kleić, ale delikatnie i krótko. Należy też pamiętać o dodaniu wody ciepłej - ale nie wrzącej. Kiełbaskę polecam serdecznie a za przepis dziękuję Mateuszowi Martyniakowi z grup wędzarniczych na... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kocham..lubię..gotuję..
Autor
Effa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kiełbasa, mięso, szynka, indyk, boczek, ciasto, ciasto drożdżowe, drożdżowe, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, biała kiełbasa, szynka gotowana
Inne przepisy z Kocham..lubię..gotuję..
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję