ÅosoÅ z piekarnika w sosie koperkowym
ÅosoÅ z piekarnika w sosie koperkowym
Łosoś z piekarnika w sosie koperkowym filet z łososia sól morska sok z cytryny pieprz jogurt naturalny koperek Filet z łososia myjemy i osuszamy Przyprawiamy solą morską, pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny Zawijamy w sreberko i układamy na blaszce W tym samym czasie zagrzewamy piekarnik do 180C Filet pieczemy 20 min - 30 min W czasie, w którym pieczemy fileta robimy sos: siekamy drobno koperek, wrzucamy do miseczki i dodajemy ze 4 łyżki jogurtu naturalneg... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Klaudynkowa kuchnia
Autor
klaudynamoscicka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, łosoś, ryż, ryby, filet z łososia, ryba, surówka, sos do ryżu
Inne przepisy z Klaudynkowa kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję