Ponieważ lato tej wiosny mamy absolutnie przepiękne, to i grillowanie rozpoczęliśmy wcześnie. Jesteśmy zapraszani, jak i sami wyprawiamy rozmaite „garden party”, a gospodarze często prześcigają się w pomysłach, co też na ten ruszt położyć. W dwóch poprzednich odcinkach cyklu „Wokół stołu – jak to ugryźć”, cz.1 – OGÓLNA , cz. 2 – SUSHI znajdziecie inne cenne wskazówki, a my tymczasem dziś zabierzemy się za smakołyki, które mogą pojawić się na stole podczas grillowania. Trochę przypieczony zestaw grillowy. Drób W... czytaj dalej...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.