Dwoiłam się i troiłam nad jakąś ciekawą historią na temat tych muffinek. I jednak prawda okazuje się najprostsza i najlepsza… po prostu miałam w domu otwarte porto Od razu mówię: ten smak, zapach, konsystencja – no po prostu wszystko – uzależnia Składniki: 1 tabliczka gorzkiej czekolady (100 g) 50 g cukru 70 g miękkiego masła 250 – 300 g mąki 100 g mleka 150 – 200 ml porto (ruby) 2 czubate łyżki naturalnego kakao 2 jajka 2 łyżeczki proszku do pieczenia ½ łyżeczki sody oczyszczonej 1 łyżecz...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.