Alkoetykieta – cz. I

Alkoetykieta – cz. I

Alkoetykieta – cz. I

U lala, ależ te Święta i Nowy Rok przeleciały. Jak się macie? Wybawieni, wypoczęci? Ponieważ zaczął się karnawał, gości będziemy wszyscy pewnie mieć co niemiara, tym artykułem chcę rozpocząć cykl, który mam nadzieję zagości na stałe i zostanie ciepło przyjęty. A mianowicie, będzie on traktował o szeroko pojętych zasadach panujących przy stole. I tak oto dziś rozpoczniemy od… doboru rodzaju alkoholu do potrawy oraz temperatury serwowania. Znacie taki wierszyk? Ryby, drób i cielęcina lubią tylko białe wina. Zaś pod ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kate's Kitchen

Autor

Kate's KitchenKate's Kitchen

O mnie

Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.

Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, likier, desery, ryba, deser, diety, pasta, wołowina, pasty, dieta, przystawki, schab, mięso, grzyby, ser biały, mięsa pieczone

Inne przepisy z Kate's Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję