Albertino – dlaczego mi to zrobiłaś?
Albertino – dlaczego mi to zrobiłaś?
Uwielbiam wszelkie festiwale restauracyjne, a że trwa właśnie Fine Dining Week, to wraz z M skusiliśmy się na kilka opcji. Wczoraj padło na słynną Albertinę i… no zobaczcie sami. Bardzo podobało mi się menu. Do niego odpowiedni dobór win, więc czekałam na tą kolację niecierpliwie i leciałam do Albertiny prawie jak na skrzydłach. Nieco zdziwił mnie fakt, że w środku festiwalowego tygodnia restauracja świeci pustkami (słowo – była jedynie nasza dwójka), ale starałam się nie zrażać. Na powitanie amouse bouche w pos... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kate's Kitchen
Autor
Kate's Kitchen
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, sosy, galaretka, tuńczyk, kuskus, krem, mus, ciekawe przepisy, kokosowe, boczek, awokado, kalafior pieczony, pierś, piersi, kalafiorem, kalafior, likier, ryba, kolacja, roladki, ryby, kurczak, cytryna, mięsa pieczone, bez pieczenia, pieczony boczek, krem z pora, dania z kurczakiem, kurczak pieczony, kurczak z czosnkiem
Inne przepisy z Kate's Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję