Cukinia faszerowana kurczakiem i pieczarkami
Cukinia faszerowana kurczakiem i pieczarkami
Na imieniny dostałam od rodziców książkę Michela Morana "Doradca smaku 2" z której też wykorzystałam ten przepis. Potrawa jest przepyszna, ale należy podkreślić, iż cukinię trzeba mocno posolić, ponieważ bardzo wchłania sól. Spokojnie można też przedłużyć czas pieczenia o kilka minut. Cukinia faszerowana kurczakiem i pieczarkami (4 porcje): Jeszcze nieupieczona. 2 cukinie 2 piersi kurczaka pieczarki około 200 g cebula białe wytrawne wino około 100 ml starty parmezan 100 g jajko sól ostra papryka pieprz kmin... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Karola gotuje
Autor
Karolina Huber Grochecka
Jestem pasjonatką gotowania i zapraszam wszystkich zakręconych tą tematyką :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cukinia, pieczarki, kurczak, papryka, kurczak z pieczarkami, cukinia faszerowana, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, piersi, pierś, jajka faszerowane , kurczak pieczony, kurczak z papryką , piersi z kurczaka faszerowane, papryka faszerowana, jajka z farszem, potrawy z kurczaka
Inne przepisy z Karola gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję