Przepis na : obiad
Dziś przedstawiam pomysł na szybkie i łatwe danie rybne, które smakuje nawet największym ich przeciwnikom. Łosoś pod kołderką z dobrze doprawionego szpinaku wymieszanego z jogurtem i zapieczony z mozzarellą. Może być coś smaczniejszego? Doskonały pomysł na obiad w zabieganym tygodniu. Ja podałam klasycznie z frytkami i surówką. Polecam! Scroll down for recipe in English Łosoś zapiekany ze szpinakiem i mozzarellą (4 porcje) Składniki: 4 filety z łososia ze skórą (każdy po 170-200 g) 150 g jogurtu naturalnego... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...