Kaszotto z kurkami i zieloną fasolką

Kaszotto z kurkami i zieloną fasolką

Kaszotto z kurkami i zieloną fasolką

Składniki: kasza jęczmienna 50 g na osobę kurki świeże 200 - 150 g seler naciowy fasolka szparagowa zielona boczek wędzony parzony cebula biała sól i pieprz świeży koperek Przygotowanie: Boczek pokroić w kostkę. Podsmażyć razem z cebulką. Grzyby oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki. Poddusić razem. Dodać podgotowaną fasolkę oraz pokrojonego selera i ugotowaną kaszę. Nie ma co więcej pisać. Krótko i na temat. Najważniejsze by było szybko i smacznie. Doprawić solą i pieprzem oraz posiekanym koperkiem. Taka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Karczma Honorietty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.