MAKARON Z BOCZKIEM I MASCARPONE

MAKARON Z BOCZKIEM I MASCARPONE

MAKARON Z BOCZKIEM I MASCARPONE

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 13 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2-4 Składniki: 250-300 g makaronu tagliatelle z dodatkiem szpinaku i czosnku, 15 dag boczku, 250 g mascarpone, 1/2 średniej wielkości cebuli, 2 ząbki czosnku, duża garść posiekanej natki pietruszki, sól, pieprz świeżo mielony, curry, zioła prowansalskie. Przygotowanie: Makaron gotuję w osolonej wodzie. W międzyczasie podsmażam pokrojony w kostkę boczek (bez dodatku tłuszczu, ponieważ wytopi się z boczku).... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.