Sajgonki szarlotkowe z ryżem - dla gości
Sajgonki szarlotkowe z ryżem - dla gości
Przepis na : deser
Papier ryżowy to bardzo wdzięczny produkt w który możemy zapakować prawie wszystko, granicą jest tylko nasza kulinarna wyobraźnia, a raczej jej brak. Dziś sajgonki przygotowałam w wersji deseru z jabłkami i ryżem. Ekspresowy deser, który można przygotować w niecałe pół godziny. Podany na ciepło jest absolutnym niebem w gębie. Chrupiąca skórka papieru ryżowego a w środku smak szarlotki z cynamonem. Idealny deser na jesienne chłody. 1 opakowanie papieru ryżowego (czyli 12 sztuk) 3 jabłka 1/2 szklan... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Jadło i czytadło
Autor
Jadło i czytadło
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, jabłka, desery, deser, orzechy, orzechy włoskie, szarlotka, ryż smażony, szarlotka z jabłkami, szybki deser
Inne przepisy z Jadło i czytadło
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję