Gołąbki podwójnie kapuściane - mięso

Gołąbki podwójnie kapuściane - mięso

Gołąbki podwójnie kapuściane - mięso

Gołąbki z kapusty włoskiej charakteryzują się większą delikatnością i taką maślaną konsystencją. Moje gołąbki kapustę włoską mają również w farszu, jest to środkowa część główki, której nie wykorzystamy, dlatego moje gołąbki są mega kapuściane. 1 główka włoskiej kapusty 300 g mięsa mielonego 1 szklanka ryżu 1 cebula 200 g pieczarek 3 łyżki koncentratu pomidorowego Pudliszki bulion w kostce lub 2 szklanki rosołu olej, sól, pieprz, maggi 1. Ryż ugotować w osolonej wodzie. 2. Kapustę w całości ug... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jadło i czytadło

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.