105. Deser arbuzowy Pink Margarita

105. Deser arbuzowy Pink Margarita

105. Deser arbuzowy Pink Margarita

Przepis na : deser

Deser - przekąska z arbuza? Bez pestek? Z nowym wzbogaconym smakiem? TAK ! Popatrzcie jakie to proste. 2 szklanki zmiksowanego na papkę arbuza bez pestek 1 galaretka Pink Margarita  3 łyżeczki żelatyny cukier opcjonalnie kilkanaście kulek małej żurawiny Galaretkę rozpuścić w 3/4 szklanki wody, wystudzić.  Żelatynę w 1/4 szklanki wrzątku. Wszystko wlać do arbuza i jeżeli arbuz nie był zbyt słodki to można posłodzić. Ze skórki arbuza wyciąć paseczki o wymiarach około 2 x 7 cm. Paseczkami wyłoży... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jadło i czytadło

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.