Prosta i pyszna sałatka. Idealna jako dodatek do drugiego dania lub jako samodzielna przekąska. Można ją podać ze świeżym pieczywem. Uwielbiam ta sałatkę w sezonie gdy warzywa są wyjątkowo chrupiące, pachnące i świeże. Polecam, zróbcie, zajmie Wam to dosłownie 15 minut. Potrzebujemy: pół główki zielonej sałaty 2 ogórki szklarniowe lub 4 gruntowe pęczek rzodkiewek 2 ogórki konserwowe 2-3 łyżki oleju 1 łyżeczka przyprawy do sałatek i dipów Wykonanie pysznej sałatki: 1. Ogórki zielone myjemy, osuszamy i kroimy w plas... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...