Bardzo lubię taką sałatkę. Można ją podać jako samodzielne danie ze świeżym pieczywem lub ulubioną wędliną, lub jako dodatek do drugiego dania, np. do ziemniaków i mięsa. Prosta i szybka w wykonaniu. Przed podaniem obowiązkowo chłodzimy w lodówce, taka jest najlepsza. Potrzebujemy: 4 jajka pół puszki kukurydzy 1 średni por 4 kopiaste łyżki majonezu 4 kopiaste łyżki jogurtu naturalnego typu greckiego 2 łyżeczki ulubionej musztardy sól do smaku pieprz czarny mielony do smaku koperek suszony według uzn... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...