Pasta z wędzonej makreli i gotowanych warzyw Ta pasta jest pyszna i bardzo ją polecam. Do świeżutkiego pieczywa. U mnie to był chlebek własnoręcznie upieczony. Zróbcie taką pastę i dajcie znać czy smakowała. Mówię Wam, pyszotka. Poniżej mam dla Was filmik z wykonania. Zapraszam serdecznie. Potrzebujemy: 1 pietruszka 2 marchewki 1 średnia cebula kawałek selera ( bulwa, korzeń ) 1 wędzona makrela ( u mnie około 300 g ) sól do gotowania warzyw pieprz czarny mielony do smaku&nbs... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...