Pasta jajeczna z czosnkiem niedźwiedzim i suszonymi pomidorami

Pasta jajeczna z czosnkiem niedźwiedzim i suszonymi pomidorami

Pasta jajeczna z czosnkiem niedźwiedzim i suszonymi pomidorami

Dawno mnie tutaj nie było, trochę zaniedbałam bloga, ale już powracam tak na 100-procent. Głowę mam pełną nowych receptur i nowych pomysłów. Mam nadzieję, że wytrwam w tym postanowieniu i Was nie zawiodę. Będzie pysznie i kolorowo. Nowa energia przyszła do mnie wraz z wiosną. A dzisiaj mam dla Was recepturę na pyszną jajeczną pastę. Pastę z czosnkiem niedźwiedzim z dodatkiem suszonych pomidorów. Czosnek mam własny w ogródku, fajnie tak iść i sobie zerwać kilka pachnących listków. Dostałam rok temu od koleżank... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.