Delikatne i miękkie placuszki pancakes z dodatkiem szpinaku, który nadał im pięknego zielonego koloru. Podane ze słodkim twarożkiem połączonym z karmelizowanymi gruszkami to propozycja na słodkie śniadanie oraz sposób na przemycenie szpinaku do diety dzieci. 200 g zmielonego twarogu 2 twarde gruszki 3 łyżki cukru z prawdziwą wanilią 25 g masła szczypta goździków mielonych szczypta cynamonu SZPINAKOWE PANCAKES: 150 g mrożonego szpinaku rozdrobnionego Hortex 1/2 szklanki mleka 1 łyżka miękkiego masła 2 jajka 1 łyżka... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.