Pieczeń z selerem korzeniowym otulona boczkiem
Pieczeń z selerem korzeniowym otulona boczkiem
Wieprzowe mięso mielone z dodatkiem selera korzeniowego, który nadał pieczeni ciekawego aromatu i fajnego smaku. Całość otula wędzony boczek, który uchronił przed wysuszeniem, szczególnie, że pieczeń jest z dość chudego mięsa. Polecam na obiad lub jako wędlinę na kanapki. 1 kg mięsa mielonego z szynki 1 jajko 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka soli 3 łyżki bułki tartej 1/2 selera korzeniowego 1/2 szklanki jogurtu naturalnego ok 300 g boczku wędzonego olej rzepakowy do smażenia Cebulę pokroić w drobną kostkę, a... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam
Autor
KuchniaMniam
Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
boczek, mielone, mięso, tarta, seler, obiad, szynka, mięso mielone, bułki, danie jednogarnkowe, świąteczne przepisy, świąteczne, wieprzowina, ciekawe przepisy, sosy, kanapki, kanapka, pieczony boczek, mięsa pieczone, warzywa na patelnie, pieczeń z mięsa mielonego, mielone z warzywami, pieczeń z szynki, pieczona szynka, dania mięsne, drugie danie, sos mięsny
Inne przepisy z https:KKuchniaMniam
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję