Hummus, za’atar i granaty
Hummus, za’atar i granaty
Czekaliśmy na tę książkę, bo kochamy się w kuchni bliskowschodniej niczym w Xavierze Dolanie z Wyśnionych miłości . Samar stworzyła coś bardzo osobistego. To trochę książka kulinarna, a trochę wspomnienia, a trochę przewodnik po Libanie. Przetyka przepisy i sekrety gotowania opisami jej domu, wakacji w Aynacie i rodzinnych spotkań przy stole. Wysyca wszystko smakami, zapachami, aromatami, kolorami, fakturami i pięknymi zdjęciami, w tym pochodzącymi z jej domowego archiwum. Bardzo polecamy! Dwa razy w tygodniu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu GRUBY WAŁEK
Autor
GRUBYWAŁEK
Fajnie, jak jest duży i ciężki, ale liczy się jeszcze technika, pomysły i umiejętność wsłuchania się w potrzeby drugiego człowieka...
Wałek do ciasta. Skoro wałek, to ciasto. Najwięcej pewnie będzie tu w związku z tym deserów. Przynajmniej przez jakiś czas. A ten przyjdzie później też na wszystko inne.
Będzie pysznie i zabawnie.
Proudly cooked in Poland!
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, pomarańcze, pasty, pasta, orzechy, marchewka, krem, tuńczyk, fasola, arbuz, ryż, zupa krem, sałatka, zupa, sałatki, ser, mięsa pieczone, ryż z warzywami, sałatka z bobem, sałatka z granatem, sałatka z tuńczykiem, salatka z serem, sałatka z marchewki, sałatka z marchewką, sałatka z ryżem, sałatka z ryżem i tuńczykiem, sałatka z ciecierzycy
Inne przepisy z GRUBY WAŁEK
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję