Pieczone papryki z nadzieniem ryżowym
Pieczone papryki z nadzieniem ryżowym
Faszerowane papryki to już chyba klasyka w kuchni. Każdy ma swój własny patent. Najbardziej lubię nadziewać warzywa ryżem. Przygotowanie farszu zajmuje około pół godziny, pieczenie około 45 minut. To danie idealnie sprawdzi się na obiad i kolację. Po upieczeniu na zimno smakuje równie dobrze, więc sprawdzi się też idealnie do zabrania ze sobą w pudełku do pracy, czy do szkoły. Jeżeli zostanie Wam farszu to bez obaw, jest tak dobry, że można jeść go równie dobrze samego jako danie głównie. Farszu wystarczy na 6 dużyc... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu greenscarf
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
becky greenscarf
100 % weganka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, papryka faszerowana, ryż z warzywami, obiad, kolacja, ryż smażony, bez pieczenia
Inne przepisy z greenscarf
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję