Pieczone papryki z nadzieniem ryżowym

Pieczone papryki z nadzieniem ryżowym

Pieczone papryki z nadzieniem ryżowym

Faszerowane papryki to już chyba klasyka w kuchni. Każdy ma swój własny patent. Najbardziej lubię nadziewać warzywa ryżem. Przygotowanie farszu zajmuje około pół godziny, pieczenie około 45 minut. To danie idealnie sprawdzi się na obiad i kolację. Po upieczeniu na zimno smakuje równie dobrze, więc sprawdzi się też idealnie do zabrania ze sobą w pudełku do pracy, czy do szkoły. Jeżeli zostanie Wam farszu to bez obaw, jest tak dobry, że można jeść go równie dobrze samego jako danie głównie. Farszu wystarczy na 6 dużyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu greenscarf

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję