Sushi – Hori Masakazu Takahashi Kazu (wydanie V)-RECENZJA

Sushi – Hori Masakazu Takahashi Kazu (wydanie V)-RECENZJA

Sushi – Hori Masakazu Takahashi Kazu (wydanie V)-RECENZJA

Książka „Sushi” autorstwa Masakazu Hori i Kazu Takahashi , której premiera miała miejsce 16 kwietnia 2024r. to już V wydanie książki z 2002 r. Oryginaly angielski tytuł to „Fresh & Tasty Sushi Cookbook”. Sama książka to obowiązkowa pozycja dla każdego miłośnika sushi. Ładnie wydany poradnik z fotografiami, ale także pigułką wiedzy na temat tej fascynującej sztuki kulinarnej- sushi. Zwartość: Książka podzielona jest na 11 podrozdziałów. We wstępie autorzy opisują pochodzenie sushi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotujemywdomu.pl

Autor

Agnieszka TruszAgnieszka Trusz

Gotowanie to jeden z moich ulubionych sposobów na spędzanie wolnego czasu i odstresowanie po ciężkim dniu. Drugim ukochanym sposobem są podróże. W kuchni staram się te pasje łączyć, więc oprócz klasycznych przepisów, znajdziesz też inspiracje na dania z różnych stron świata!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryba, ryby

Inne przepisy z Gotujemywdomu.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.